Posts

Showing posts from March, 2011

Jaclyn Ning Shila - Di Mana Di Mana (3 Suara)

Image

Coretan hati

Image
Kosong.... hati ini kosong.... sepi... jiwa ini sepi.... tidak sesepi malam yang diterangi bintang dan bulan.... apalah daya diri ini untuk melawan semua yang berlaku.... aku meneruskan kehidupan dalam keterpaksaan.. terasa hidup ini dalam kepalsuan.... sedih merantai jiwa... lara hati ini tiada siapa peduli... hujan yang semakin lebat turun menyembah bumi seakan-akan mengerti apa yang terbuku di hati ini.... kata-kata puitis tidak mampu mengukirkan senyumanku seperti dulu....
siapa yang harus dipersalahkan....


Anuar Zain - Sedetik Lebih

Image

My mum :D

Image
Saper eyh orang ni ? :P ni ibu aku..heh heh heh heh..love u mummy..!!!! cakap pe lagi ek..sayang ibu... k la bye...hahahahhahahaa!!!!!






Birthday 15/2

Image
My birthday ? hehehe..dah 19 tahun aku ni...cepatnya masa berlalu kan....mmmm..istimewa hari jadi tahun ni nak tau tak apa ? hari jadi aku sama tarikhnya dengan sambutan maulidurrasul...sonok sangat..!!! And one more thing is kek tahun ni Hafiz yang belikan..my favourite chocolate cake..!!! yumme...thanks to him.. :D



FT Island - Love Love Love

Image