Thursday, 29 September 2011

♥♥Picnic Time With My Chocolate Cookies..♥♥


Hari ni hari yang paling happening giler!! Dengan semangatnya aku buat alarm sebab takut terlajak tidur..dengan alarm jam loceng, dengan alarm handphone lagi..nasib baik la tak boleh set alarm dekat jam dinding bangunan..if tak, memang lama dah aku buat..:P kang picnic ke mana bantal ke mana..rancangan semua hancur..hehe..so lepas mandi-mandi..aku jadi mak tiri untuk 30 minit sebab nak bangunkan member-member tersayang..gitu gini gitu gini dekat pukul 10 baru gerak dari kolej..BAK KATA MR.I "JANJI MELAYU..JANJI MACAM NI TAPI TAK SERUPA BIKIN.." hehehee..:P


Terasa macam kanak-kanak rebina je main air ni kan...wahhh!!! rindu ar...nak undur masa balik!!!!!!!!!




Dalam pukul 5 lebih, dengan berat hatinya meninggalkan tempat ni dengan seribu satu kenangan yang tak dapat aku lupakan..TO ALL MY FRIENDS..LOVE YOU SO MUCH..






STICKY NOTE : RINDU TIME NI...!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer