Wednesday, 26 October 2011

Benda betul kan...


Haha..ramai orang kata aku ni jiwang karat..bila pulak la aku ni jiwang karat...lentok berbisa ada la..hehehe..and aku rasa happy sebab ramai kawan2 yang ambik berat pasal aku..thanks korang..:D Actually bukan aku nak cakap pasal jiwang or lentok berbisa ke apa..aku nak cakap pasal apa yang kita dapat miliki...bila kita tak dapat nak peroleh sesuatu tak bermakna kita digelar LOSER..salah tu kan..setiap yang ada kat dunia ni ada yang kita boleh dapat..and ada yang kita just boleh tengok tanpa dapat memiliki..korang mesti tau kan..:)

STICKY NOTE : SORRY...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer