Saturday, 31 March 2012

Celoteh Meow Meow..

*aku cuba untuk senyum even dalam hati seribu satu duka*

Minggu ni nampak gaya macam tak jejak kaki aku kat Klang...tolak tambah bahagi darab termasuk minggu exam nanti dekat 4 minggu tak balik..dalam sejarah tu.... :D hewhewhewhewww...alahaii....habis exam nanti nak relax kan otak ni..nak lupakan semua masalah...kalau cakap pasal masalah sampai aku ada cucu pun tak habis...kan??? Ok diana...watlek...watpeace suda....apa plan hari ni?? urm..wani pun dah tak ada..dalam bilik sorang2... *wani balik hati ok sayang :)

STICKY NOTE : THE GREATEST PLEASURE IN LIFE IS DOING WHAT PEOPLE SAY YOU CANNOT DO :)

hug and  kisses,

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer