Posts

Showing posts from June, 2012

Rindunyaaaaa Dekat Blog ni.....

Image
Assalamualaikum :) Aku baru perasan...sekarang ni aku jarang giler update blog ni...nak kata malas tu tidak just entahla...maybe banyak sangat assignment kot....2 3 minggu ni pun aku tak cukup rehat...sakit manjang laa cerita dia...finally assignment semua dah submit..now just focus untuk final exam jeee...lega tak legaa jugak sebab exam pun belum lagi~ ~

Ni assignment final project untuk subject creative photography.. :)

 Simple je kan.. :) hee
Hari tu time dekat makan ada la sekor kucing ni datang dekat aku...lapar laa tu..tapi as usual laa makanan aku tak pedas memang tak sah...so tak dapat nak bagi kucing ni  makan...tengok muka dia sedihhh je kan :( 
Hari ni dah Jumaat..isnin dah exam....so nak tak nak kena study jelaa...ikutkan badan memang tak larat tapi kenala berkorban sikit...untuk kesenangan diri sendiri jugak... :)  Semalam ada taklimat dengan unimas...so far memang interested giler...kawan2 pun ajak masuk sana...lagipun kitorang under unimas...and sijil diploma unimas yang ba…

Assalamualaikum ♥♥

Image
Hari ni hari apa ek? Hilang ingatan kejap. :( Ok ingat dah hari ahad..fuhhh kejap lagi nak balik rumah sewa dah...macam malas je..bukan apa badan letih...nak cukup rehat tunggula cuti semester nanti ok.. :) Seronoknya dekat budak-budak sekolah yang tengah holiday sekarang...wahhhh tak sabar nak cuti...urm..so far dua assignment dah berjalan lancar...lagi dua sangkut...errrr sebab bahan rujukan still tak cukup...so nak tak kena settle kan secepat yang mungkin...kepada kawan-kawan yang tengah bertungkus-lumus buat assignment tu jangan tension sangat ok..BEST OF LUCK!!!
STICKY NOTE : WHAT HAPPEN NEXT? hug and kisses, 

2 June 2012

Image
Assalamualaikum :) haiii cepat kan dah masuk bulan 6...pejam celik pejam celik nanti dah masuk bulan Ramadhan..bulan 7 tak silap aku..kalau la aku ni anak patung dah tercabut kaki tangan...mana taknya kelas malam hari2..dari pagi pulak...minggu ni je assignment melambak...nak siapkan kerja presentation lagi..test dengan quiz lagi...oohhhhhh nooo!!!!!! You can do it Diana..!!!


Thanks for the surprise.. :)
STICKY NOTE : GETTING HURT..