Posts

Showing posts from July, 2012

I'm gonna miss all my cats!!! :'(

Image
#special editing for my lovely cats!! (hug and kisses)
Hurm...kadang2 orang pelik tengok aku menangis...reason? Just because of cats? They laughing? Apa yang lawak sangat? Kucing sama je macam benda lain jugak yang korang sayang kan...once korang dah caring and sayang dekat something...bila korang hilang benda tu korang mesti sedih...macam tu jugak aku...aku tak kisah orang nak gelak ke apa...bagi aku bila time aku tengah sedih...aku tengok je kucing2 aku ni..sekelip mata hati terus sejukkkk...tak jadi nak marah...tapi aku kena terima hakikat...kena redha even dalam hati ni menangis tak henti2...aku dah penat nak menangis...tak pasal2 batal puasa...kan? :') Dulu kucing pertama yang aku paaaaaaaling sayang nama dia mimot...

Mimot ni manja sangat2...pantangla aku ke sana ke mari..kerja dia ikutttt je...bila orang nasihat sebab nakal sangat dia jelir lidah...sekali tak apa...ni banyak kali...tapi comellll je bila ingat balik...

Tengok tu...sweet kan...da la pandai posing depan kamera...…

Cuti Semester..

Image
Assalamualaikum...Now tengah cuti semester....teramatlah bosan even dekat rumah ada kerja nak buat...bila lama lagi nak bukak semester mesti kata "bosannyaaa...bila nak bukak sem ni...ishhh.." tapi bila dah nak habis cuti...mesti kata " makk aihh cepat bebeno cuti habis...rasa baru je start cuti..." hahaha itu fakta...itu benar belaka....tiada yang benar melainkan yang benar..err apa aku merepek ni.. =.=''   Asal la sekarang ni aku makin malas nak update blog..dulu kemain rajin...tiap2 hari update...sekarang sebulan sekali pun payah...no komen..hee..ok choww~ ~
STICKY NOTE : YEAHH NOW I KNOW.. :) hug and kisses,