Tuesday, 6 November 2012

Lalalalala~


we are vampire..!!

Assalamualaikum dan selamat petang.. :) Lamanya la aku tak update blog...rinduuuuuuuu!! Muahh2 dekat blog tersayang ni.. amboii naik bersawang blog aku ni..banyak betul sarang labah-labah.. makkk aihh labah-labah pun ada..melampau gila ni..-.- maklumlah banyak assignment...opppss final project bak kata Aishah..hehehe..sorry youuu...I petik nama you..tapi memang betul pun you kata macam ni dekat I tadi..kan? Baik mengaku cepat..hehe..yaaa final project..you are totally right my dear aishah..

Finally, tinggal 2 final project lagi nak kena settle kan? Multimedia Authoring II dan Audio & Video Techniques.. sabtu ni nak terus shoot je untuk video klip..yeahhh!! Excited!!!! Tema merdeka or raya...so dah decide pilih tema raya.. dekat atas tu gambar time survey tempat shoot dekat gombak..thanks cee'a sebab bawak kitorang pergi situ and seriously tempat tu cantik and tenang!!! Rasa nak tidur situ je..hehehe...dalam video klip tu jadi ibu bapa..and my husband is.....tu tu tu yang dalam gambar dekat atas tu la..hehehe..

Sebelum terlupa...haaa..thanks a lot kepada readers blog sebab korang baca aku punya short novel...tajuk takdir yang tertulis buat kita..and aku dah baca chat korang dekat box mintak sambungan cerita...sorry if belum update..insyaallah lepas aku habis exam aku update...and thanks again guys!! :)

STICKY NOTE : WAITING FOR 7/11/2012..

hug and kisses,

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer