Sunday, 13 January 2013

13/1/2013 Smile!!

Assalamualaikum dan selamat petang!! Wohoooo petang ahad yang sangat mendung...cepatla hujan...nyenyak sikit nak tidur...


Comel betul kucing ni...lincah..ni kalau boleh nak melompat..haiyya....geram tau tak dengan awak semua ni sebab kannnnn...COMELLLL!!!!!!!!


Cuba teka ni buaya ke biawak? Haaa meet my boyfriend,Encik Biawak.. ok Encik Biawak yang budiman perkenalkan diri anda..asal dari mana dan macam mana boleh sampai sini.. hoooooo besarnya macam buaya..area rumah aku ni banyak betul biawak size macam ni..yang kucing pulak pantang nampak ekor biawak tu gerak...mula la nak buat aksi lincah tangkap ekor mamat biawak ni...bahaya betul la...(by the way, kawan ayah ni suka sangat tangkap biawak. Sampaikan ikatan dekat leher dia tukar dekat tangan. Katanya nak bela..nak bela apa benda. Biawak ni aku tengok dah tak bergerak sejak disiram air + kena jemur tengah panas. Alahaii nasib la kau encik biawak kena tangkap dengan kawan ayah aku.. tadi kawan ayah tanya ada daun sup ke tak? Apa? Nak buat sup biawak ke? Bluerkkk!! errghh kembang tekak...) Hahaha..K bye! :D

STICKY NOTE : MENIKMATI SAAT TERAKHIR BERHUJUNG MINGGU DI RUMAH SEBELUM BALIK RUMAH SEWA.
hug and kisses,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer