Posts

Showing posts from February, 2013

Collagen

Image
Collagen 

Gred AAA : Purple  
1 paket : RM 10

Untuk sebarang pertanyaan atau pun nak order just inbox. :)


STICKY NOTE : KALAU NAK ORDER COLLAGEN YANG BIASA PUN ADA (putih + hijau).. BOLEH ORDER DULU :)

Borong..Borong..Shopping..Shopping..

Image
intro biar gambar makanan... hehehe
Assalamualaikum... selamat petang semua.. cuaca mendung kan? Seronok ni kalau tidur.. penat gila baru sampai rumah ni.. selalu kelas sabtu habis pukul 12.30 tapi disebabkan sir buat test and dia bagi cepat balik.. gitu gini 11.30 balik.. then, terus gerak pergi IKEA (with-aishah,echa,mira,lia dan anis) Sampai je dekat IKEA tak ada la terus pergi POPULAR beli barang.. perot lapar wooo.. so pekena la meetball dekat situ (gambar di atas) Lepas je makan kitorang pun terjah POPULAR.. punyalah berjam2 dalam tu.. sorang ke sana sorang ke sini.. elok2 dalam kumpulan terus berpisah.. Akhirnya, dapat jugak barang.. tu pun 3 4 kali aku berlari dari kaunter ke rak buku.. mana taknya aku nak pakai baucer 100 je.. akak tu kata kalau ada member card dapat discount and boleh tambah lagi buku. Aku pun ikut jela..tengah bayar akak ni kata "adik nak pakai baucer 100 je kan.. so dah pakai sekali member card adik kena cari buku lagi 1 sebab ada balance lagi.." …

20/2/2012 Rabu Bersama Semangat Yang Kian Hilang

Image
Assalamualaikum dan selamat petang semua.. :) Dah seminggu lebih kan aku tak update blog ni.. Busy dengan assignment semua.. Ada yang bertanya bila nak update short novel TAKDIR YANG TERTULIS BUAT KITA..sorry for that my lovely readers.. Dalam masa terdekat akan di update sebabnya nak focus assignment dulu.. Tu sebab jarang update blog sekarang.. Apa pun nak ucapkan ribuan terima kasih sebab sudi jugak nak baca kan..hee :) hurm...ok badan pun tak cukup rest... semakin hari semangat semakin hilang.. luaran nampak macam biasa2 je.. tapi dalam?? Ibarat macam orang yang tengah koma...yang dah tak ada semangat nak hidup.. Apa yang aku harapkan sekarang adalah suasana sekeliling yang mampu buat aku tersenyum... yang mampu bangkitkan semangat aku yang dah makin hilang.. tapi aku silap.. sekeliling pun menambahkan sengsara sampai aku betul2 dah lost... aku betul2 rasa down... :)
STICKY NOTE : SENYUMAN DAH GELAK TAWA MAMPU MENUTUP KESEDIHAN TANPA BOLEH DI HIDU OLEH SESIAPA :) hug and kisses,

Hello there!!!!

Image
Assalamualaikum dan selamat petang semua!! Hai lama tak update blog. Fuhhh tak sabar nak tunggu jumaat. Cuti!! Ehhhh jangan happy sangat ya sebab assignment menanti. Enjoy la dengan assignment. Lately ni macam-macam yang tak kena. Serba serbi salah. Entahla dugaan kan...terima jela.. #tapi kadang-kadang rasa macam dah mengalah. Ok la tutup cerita ni. Hurm. Asal line maxis ni dah 3 hari buat hal. Bengang pulak rasanya. Tau tak dah setia dengan maxis dari darjah 5? Huuu...no celcom ada tapi malas nak on sangat sebab ramai contact kat maxis ni.. Masalah masalah. Pheww~
STICKY NOTE : LET YOUR SMILE ERASE ALL YOUR SADNESS. hug and kisses,