Saturday, 23 February 2013

Borong..Borong..Shopping..Shopping..

intro biar gambar makanan... hehehe

Assalamualaikum... selamat petang semua.. cuaca mendung kan? Seronok ni kalau tidur.. penat gila baru sampai rumah ni.. selalu kelas sabtu habis pukul 12.30 tapi disebabkan sir buat test and dia bagi cepat balik.. gitu gini 11.30 balik.. then, terus gerak pergi IKEA (with-aishah,echa,mira,lia dan anis) Sampai je dekat IKEA tak ada la terus pergi POPULAR beli barang.. perot lapar wooo.. so pekena la meetball dekat situ (gambar di atas) Lepas je makan kitorang pun terjah POPULAR.. punyalah berjam2 dalam tu.. sorang ke sana sorang ke sini.. elok2 dalam kumpulan terus berpisah.. Akhirnya, dapat jugak barang.. tu pun 3 4 kali aku berlari dari kaunter ke rak buku.. mana taknya aku nak pakai baucer 100 je.. akak tu kata kalau ada member card dapat discount and boleh tambah lagi buku. Aku pun ikut jela..tengah bayar akak ni kata "adik nak pakai baucer 100 je kan.. so dah pakai sekali member card adik kena cari buku lagi 1 sebab ada balance lagi.."  ahhh sudah.. dari kaunter berlari ke rak buku.. dah dapat buku.. sampai kaunter "dik, cari lagi 1..ada lagi balance ni..ambik la komik ke apa.." fuhhh macam kartun aku lari dari kaunter ke rak buku.. ulang alik dibuatnya..


Wehuuu..seronoknya... ada lagi 150 kan? so itu untuk buku study la.. ok diana!!! Cukup la dah beli novel dengan komik tu haa... Bila lagi mau shopping kawan2??



Hahahaha.. tak nak penuh pulak dengan barang2.. penuh beg plastik popular semua.. macam beli barang dapur je haaa.. 1 plastik ikan, ayam.. 1 lagi sayur2.. 1 lagi bawang and bla bla bla.. ok stop mengarut!! K BYE! :D

STICKY NOTE : AISHAHHHHH..THANKS BAWA KITORANG PERGI SHOPPING TADI.... MUAAHHH2..AND KORANG HAPPY SPENT TIME DENGAN KORANG..
hug and kisses,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer