Posts

Showing posts from April, 2013

♥♥ Girls Day Out With My Lovely Girls ♥♥

Image
Assalamualaikum dan selamat petang kengkawan semua.... korang buat apa tu? Tidur? Tengok tv? Or jejalan?? Hehehe.. Senyum sampai ke hari ni.. gembira semalam tak hilang lagi.. finally I can meet my girls... lamanya tak jumpa korang.. cuti semester nak jumpa pun payah sangat sebab masing2 ada komitmen masing2.. and akhirnya!!!!!!!!! Jumpa jugak gugurls semua... all my yayunkkkk..... Thanks for yesterday.. InsyaAllah ada rezeki kita meet lagi ok???? MUUUAHHHHH!!! Sayang giler kat korang semua...
STICKY NOTE : ACT LIKE NOTHING HAPPENED REALLY2 HURT ME.. :)

hug and kisses,

Cuti semester..!!! Weehuuuu!!!!!!

Image
Assalamualaikum dan selamat malam semua!!!! Hallu hallu... buat apa tu korang? heh heh heh....dah start cuti semester...seronoknya... kepada yang cuti jugak..selamat bercuti ya... and kepada yang BEKERJA.. SELAMATLAH ANDA BEKERJA.. hahahahaha!!! Nak buat apa cuti ni ehhhh....CUTI NI NAK BUAT APA EHHH..hahahha seronokkkk.. Macam2 nak buat and I'm waiting for someone.. hehehe...daaaa..
STICKY NOTE : BAKAL BERTANDA LA SAYA NI YA...HEHEH

hug and kisses,

BORNEO COLLAGEN

Image
1) Collagen rumpai laut.
AAA : RM8 AAAA : RM10
KEISTIMEWAAN BORNEO MARINE COLLAGEN. - Nilai2 nutrisi kolagen ini 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu ( 1 mangkuk kecil RM300) -Khasiatnya sama dengan sarang burung layang-layang (RM400 hingga ribuan ringgit) -24% kolagen ini bersamaan 2 keping sarang burung layang2. -Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan PH 7.6
KEBAIKAN KOLAGEN ASLI. -Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon. -Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan. -Memejalkan payudara, otot dan punggung. -Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kalenjar tiroid. -Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur. -Mengurangi selulit dan memberi tenaga. -Melancarkan peredaran darah, mengurangi sakit bahu dan belakang. -Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis. -Meningkatkan selrawan, ligamen, dan otot. -Merawat penyakit gout dan mencegah kanser/tumor. -Mengurangkan tekanan darah tinggi dan merawat anemia. -Meningkatkan fungsi penghadaman / pe…