Posts

Showing posts from July, 2013

Assalamualaikum and hello :)

Image
Assalamualaikum dan selamat petang semua.. wohooo lama betul tak update blog ni... banyak betul sawang... labah-labah pun banyak dah.. tak pasal2 aku jadi spiderwoman kejap lagi ni.. aku sengat semua orang.. sssttt sttttt ssstt.. ok abaikan.. *mata ke atas, tangan ke bahu* emmmm... puasa pun makin cepat berlalu.. mood nak raya masih tak ada haaaa.. selalu time macam ni aku dah shopping raya kot!!!! Tapi tahun ni huuuu... sehelai baju pun tak beli.. ahahahhaa.. sangat rileks derrr... benda boleh settle.. muahahaha.. okla bye semua.. take care.. selamat berpuasa dan selamat berbuka..

STICKY NOTE : SENYUMAN TEMANILAH HATI INI... GELAK TAWA USAH KAU PERGI... LARA PERGILAH KAU JAUH DARI SISI...


hug and kisses,

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA

Image
Assalamualaikum dan selamat pagi semua~ Lamanya tak update blog ni sampai dah bersawang dah.. *bersihkan sawang kejap* muehehe.. hari ni dah masuk bulan Ramadhan bulan yang Mulia... dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa kepada semua umat Islam..
Niat jangan lupa ya kawan2..hehe

STICKY NOTE : NAK BERBUKA DENGAN FAMILY.. :(
hug and kisses,