Posts

Showing posts from August, 2013

Open House - 25/8/2013

Image
Assalamuaikum dan selamat pagi semua!! Walaupun penat sangat tapi happy sebab ramai yang datang open house.. Thanks again kepada yang datang and memeriahkan lagi open house semalam.. 

Yumme!!!

Ramai yang serbu ni.. hehe.. 

Kambing golek + black paper sauce + salad + garlic bread

Menu... 

Alhamdulillah... ramai datang...

Makan tambah lagi semua... jangan malu2..

Atiqah, Me, Nani

Seriously terkejut korang datang.. miss my 5VOUGE1.. hehehe tapi kalau ramai lagi ex-starian datang.. mesti best kan.....sekali lagi saya bagi pihak ibu dan ayah mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang datang.. :)
STICKY NOTE : SWEET MOMENTS!!
hug and kisses,

♥ Salam Aidilfitri ♥

Image
Assalamualaikum... apa khabar pembaca blog semua.. buat apa tu? Masih beraya? hehe... rasanya belum terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya.. kepada semua yang mengenali diri ini... sekiranya sepanjang perkenalan ada terkasar bahasa atau perbuatan yang menyinggung perasaan.. saya mohon maaf.. saya manusia biasa yang tidak lari dari melakukan kesilapan... kosong kosong eh?? hehee..

Sekali lagi ingin saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri.. tahun ini insyaAllah ada buat open house macam tahun lepas.. tarikh akan diberitahu... jemput datang ya.. :)
STICKY NOTE : SEMOGA KITA SAMA-SAMA DAPAT MEMPERBAIKI DIRI DAN PERBETULKAN KESILAPAN. BUKAN MENGULANGI KESILAPAN..

hug and kisses,