Posts

Showing posts from January, 2014

♥♥ Assalamualaikum 2014 ♥♥

Image
Assalamualaikum.. hello everyone!!! Alhamdulillah.. Pejam celik pejam celik dah masuk tahun baru. OK now tutup buku 2013 and bukak buku baru 2014. Tapi tak bermakna tutup terus. Kenapa aku cakap macam tu? REASON?? Simple answer with simple example. Kalau korang study of cause perlukan buku rujukan and for sure kalau nak betulkan any question yang korang buat salah. Mesti rujuk soalan2 lama and study mana yang silap. Sama jugak macam kehidupan. Jadikan buku lama sebagai rujukan untuk kita betulkan mana yang silap. Setiap orang ada suka duka yang korang lalui dan masing2 ada cerita tersendiri dalam hidup korang sepanjang 2013. Setiap kenangan pahit dan manis sepanjang 2013 akan dijadikan iktibar. Mana yang kurang baik, akan diperbetulkan. Tak lupa jugak yang dah mantain ok tu tetap dipertingkatkan lagi supaya lebih baik. Segala hajat yang tak tercapai dalam 2013, Insyaallah akan diusahakan lagi tahun baru ni. Now dah masuk 2014. So that means it is a new book, new blank page and new sto…