Posts

Showing posts from February, 2014

I'm Back!!!

Image
With lovely lecturers and project 2 team.  *tiada dalam gambar Jiha dan Emma
Assalamualaikum.. Holla holli everybody.. hello mello...hehe.. Lama tak lama jugakla aku tinggalkan blog ni. Muahaha. Nak update ikut mood gak.=.='' Kalau rajin bukak kalau malas biar je sampai bersawang. Pfftt..hehe

Alhamdulillah.. 19 Februari 2014 aku berjaya menamatkan paper. Hehe.. Syukur.. Lepas tu settle present Project 3D Modeling & Animation. Then Jumaat 21 Februari 2014 presentation dengan Unimas tentang sistem kitorang. Alhamdulillah.. thanks kepada team Project 2 yang dah bertungkus lumus dalam sama2 menyiapkan sistem ni. Macam2 dugaan daripada semasa sebelum dan selepas dalam menyiapkan projek ni. And thanks pada lecturer yang sentiasa bagi tunjuk ajar. Kepada semua panel jugak thanks a lot!! Tak lupa pada family, my love dan kawan2. Korang jumpa masa graduation day August 2014!!
 Birthday on 15 February 2014. *present from lovely friends
Chocolate indulgence from my love. Thanks abg.. Ni m…