Posts

Showing posts from July, 2016

♥ 25 SYAWAL ♥

Image
Assalamualaikum and morning uolls.. Working on Sabtuday and I feel like xxxx yyyyyy Zzzzzz.. Pfffftttt. Hahahahaa. Sebelum start kerja Iolls update blog kejap lahhh. Rindu serindu rindunya dekat blog iolls ni. **Peluk cium PC**.  hahahaha.  Alaaaahaiiii.. Pejam celik pejam celik dah 25 Syawal. Baru nak tergedik-gedik berlari dekat PC update post raya. Tumbuk kejap lagi apa pun tak dapat. =.=" But still can wish right... Mana taknya sana sini still merata-rata Open House. Esok je dah berapa Open House nak gi niii. Ready utk membiakkan lemak2 yg sedia ada. Ok guys.. dikesempatan ni nak ucapkan selamat hari raya. Maaf zahir dan batin kepada semua yg mengenali Iolls and tak lupa pada kengkawan blog yg rajin blogwalking kat blog Iolls ni... Maaf kalau ada post atau updated yg membuatkan terasa or tercuit ke terguris ke kan... Maaf setulus ikhlas dari hati.. Ok guys.. I need to go now.. Tak boleh lama ahahhahaha. Later I will update okayyy. Dah lama tak berkarya dekat kata-kata puitis Io…

♥ HYE UOLLS ♥

Image
 Assalamualaikum.. Hello bloggers out there. Hmmm dah berhabuk.. Bersawang iolls punya blog ni. And obviously I truly shocked when I received a lot of message from my shoutbox and I don't even know that all my post and entry make other people interest. Ok first of all kerajinan untuk update blog ni malas tahap dewa. Hahahaa. Plus Iolls ni ber-blog pun tak ada addict sangat. Just isi masa lapang je. Apa pun thanks to all yg rajin ber-blog walking dekat iolls punya blog yg tak seberapa ni. Tahun lepas pun last update post time Raya 2015. Tup-tup dah Raya 2016 kan. Baru la tergedik-gedik nak update gituuu. #flipnose. Hihihii. So guys, korang tunggu la eh entry Raya 2017. Hehe just kidding. Ok la bukan tak nak update, I just need time and space.. Because of? Hmmm lemme think. Hmphh. Krik krik krik krik. Ok la iolls malas nak cakap pasal ni. Woot woot !! Rajin betul uolls ber-blog walking.. Thanks sekali lagi uolls.... hahaaa iolls siap print screen lagi message uolls ni. Nanti iolls up…