Thanks To My Beloved Friend Aisyah Hanis Muhammad Uzir..♥♥



Hari ni rasa tak bermaya sangat...plus tak sihat lagi..dengan mood aku yang hilang entah ke mana..menyorok dekat celah mana pun aku tak tau...then, aku rasa happy balik bila one of my friend dekat FB..nama dia aisyah..aku dengan dia just kenal dalam facebook..tapi dah macam kawan rapat..she is so cute and kind..happy to know you eca...:D dia tukar DP Facebook dia..dari gambar lain..dia tukar gambar pose dengan kucing..eca cakap dia tukar special untuk aku..TERHARU....!!! kan sama macam DP aku..hehehe...yang bezanya dia lagi cute dari aku...comel kan dia.. :D aku akan okay balik bila cakap pasal kucing..time dekat rumah kalau tengah moody ke apa..my cathelina la yang buat aku happy balik.....by the way thanks eca...

STICKY NOTE : WAHAI SERPIHAN KESEDIHAN..TERBANGLAH DIKAU BERSAMA ANGIN MALAM....

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Saya Suka Permainan Tradisional!!!

Rindunyaaaaa Dekat Blog ni.....

♥ KEMATIAN ♥