Saturday, 26 November 2011

Suka Versus Cinta


Suka?? Cinta?? Okey jangan keliru dengan perasaan korang ok...mesti korang kerap dengar member korang cakap "wei aku suka la kat dia.."..and macam2 lagi kan..sebenarnya bila kita suka someone tu tak bermakna kita cintakan dia...suka dan cinta...dua perkara yang berbeza...kena pandai2 nilai isi hati kita...jangan terlampau terburu-buru dalam buat keputusan...tanya hati kecil korang...jangan tanya hati besar...sebab hati besar ni bongkak...hati kecil yang selalu berkata jujur...suka ni lebih kepada kita minat seseorang...lebih kepada nak mengenali dia...tapi, setakat KAWAN...cinta ni bukan setakat istilah suka je tau...tapi ada perasaan sayang, ingin melindungi, ambil berat, ingin bersama pasangan..and paling penting nak hidup bersama si dia...so bila orang cakap dia suka korang...jangan excited sangat...takut maksud SUKA dia tu just nak kenal dengan korang sebab suka berkawan dengan korang...tu jela yang aku nak share... :)

STICKY NOTE : KILLING ME SOFTLY...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer