Sunday, 11 March 2012

Tak Sanggup Tengok.. :(


Urm....cucu aku mati lagi sekor..tinggal Cathelina and snowbell je...Katherina dah kena makan dengan kucing jantan... macam mana haa? Dari sangkar dia tarik...ok itu sangat kejam!! Kesian Cathelina dah kurus sejak anak dia mati...Cathelina mengiaw dekat kitorang...tadi bising lagi..aku katala anak kau dah matila....bukan aku sorok... :( tak sanggup tengok dia melilau ke sana ke sini cari anak dia tu... tak ada talian nur untuk kucing ke? :( eeee kalau dapat kucing jantan tu aku lambung2 dia...patut la minggu lepas usya2 cucu2 aku...ada udang di sebalik batu rupanya!! 


Ouchhhhh!! Mesti gila2 sakit kan??? Dah letakkan minyak gamat...hope cepat2 sembuh ya sayang... :( Tadi Cathelina jilat2 luka ni..aihh aku pulak kerut2 muka sebab aku boleh bayang sakit tu macam mana...besok dah balik...berat hati nak tinggalkan kucing2 ni :(


Exam dah nak dekat..haihhh..assignment menggunung..ISAD, VISUAL BASIC, GRAPHIC DESIGN, FINAL PROJECT on the way la..harap2 la programming tak ada assignment dah...eh English pun tak siap lagi...ok DIANA ROBOT :) hari tu graphic design kena buat typography, magazine cover..kali ni kena buat name card, logo, letterhead and apa ek lagi satu tak ingat..alorhh tak ada idea la..any suggestion???

STICKY NOTE : KEEP ON SMILING AND FACE ALL HURT AND PAIN..HAPPY AND SO ON...BUT TO FACE IT MUST HAVE STRENGTH RIGHT? DID I HAVE THE STRENGTH?

love and hate,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer