Posts

Showing posts from April, 2012

With My Family ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Image
Assalamualaikum :) pagi tadi pergi Hospital Pantai buat x-ray...sebab aku makan ubat tak baik jugak...continuously buat pam pernafasan tiap2 malam dekat klinik pun tak sembuh jugak...so tadi buat x-ray...doktor bagi ubat lagi kuat..perghh dah macam bahan uji kaji je...

Ni ubat paling kuat doktor bagi...tapi kan..

Ubat yang hari tu doktor bagi pun ada lagi ni...ada berapa biji lagi je...ok...makan diana.. =.=

Hari ni ibu dapat gaji..ibu belanja makan pizza...yumm9...rasa loya tak selera semua ada..tapi jamah la jugakk...bukan senang nak makan ramai2..bukan senang nak kumpul 1 family macam ni kan...


Ibu : Thanks belanja makan :) alorhhh gambar boboy tak nampak laa.... 


Afif a.k.a shiboy a.k.a boboy a.k.a kuda laut tarantula : Ni kak Dina masukkan picture ko..kang kecik hati pulak.. :P







Lepas snap picture ni terus batuk2...uhukk uhukkk... 
STICKY NOTE : CAN I KEEP YOU IN MY HEART?
hug and kisses,

Terbaiklah♥♥♥

Image
Dah dekat sebulan jugak la sejak minggu exam hari tu aku batuk and demam...minggu ni rasa makin teruk...semalam pukul 4 pagi pun still tak boleh tidur...En. Batuk punya pasal la ni...hari tu pukul 2 pagi pergi HKL...ubat tak jalan jugak...so tadi pergi klinik...kena pam pernafasan...lusa kena pergi klinik pam pernafasan lagi....haihhh kopak duit. Tadi RM97 dah melayang...waaaaa!!!! Esok ingatkan nak pergi masjid jamek beli tudung...batuk lagi ni...ahhh redah jela..makan ubat baiklah nanti... :D 
STICKY NOTE : KEEP ON TRYING AND ALWAYS THINK POSITIVE...  hug and kisses,

Kenangan.. :)

Image
Rindunya kenangan time dekat Ulu Yam ni...happy je....bila bahagia mesti terselit jugak kesedihan...itulah namanya lumrah kehidupan...dan kesedihan tu takkan mematahkan semangat sebaliknya bagi pengajaran untuk perbetulkan lagi masa hadapan...untuk apa? Supaya tak ulang kesilapan yang sama? Kenapa? Supaya takkan berlaku lagi kesilapan yang sama...BELAJAR DARI KESILAPAN...biarkan kenangan berlalu....buka buku baru... :)
STICKY NOTE : SETIAP KALI AKU TENGOK GAMBAR NI HATI AKU AKAN MENANGIS...SEBAB SEMUANYA BERLALU DENGAN PANTAS....AKU TAHU AKU  TAK PATUT INGAT LAGI PERKARA YANG DAH LEPAS KAN? OK DAH2 JANGAN MENANGIS...PANDANG KE HADAPAN...JANGAN TOLEH BELAKANG LAGI... :)
broken inside,

Yeahhhh.. :D

Image
Rumah hampir siap renovate..tak sabar nak duduk ni...yeahhh!!! Sekarang ni tengah cuti semester...bosan tak bosan gak la duduk rumah...batuk and demam ni masih nak bermanja lagi... hukhukhukkk



STICKY NOTE : THE TRUTH MAY HURT FOR A LITTLE WHILE BUT LIE HURT FOREVER.. hug and kisses,

Graphic Design :)

Image
PICTURE : LETTERHEAD, ENVELOPE,  FOLDER, LOGO AND NAME CARD.


Ok..now nak buat report tentang logo...emma (partner) dah siapkan tugasan dia, so now turn aku nak settle kan report...cepatlah siap...dah tak larat ni...makin teruk je demam and batuk ni...tak selesa... T_T
STICKY NOTE : NO MORE PAIN PLEASE... hug and kisses,

Perpustakaan Negara :)

Image
Hari ni plan dengan wani pergi perpustakaan negara..minggu depan exam..rasa takut ada....rasa tak ready pun ada... #demam and batuk makin melarat je ni...


Ok....jangan la serious sgt.. #by the way ni tengah tahan batuk..uhukk uhukkk...

Amboiiii wani..tekunnya... :D

Hehehehe..ubat batuk and demam.. :P
STICKY NOTE : WISH ME LUCK FOR MY EXAM... :) #CEPATLAH SEMBUHHH..... :(
hug and kisses,

♥♥ At Library With Wani ♥♥

Image
Lepas Zohor tadi aku dengan wani gerak pergi kolej walking together2...and happy sebab 1st time pergi kolej dengan dia...mana taknya....kitorang lain2 course...ni pergi sama2 pun sebab nak settle-kan slip exam....

Lepas settle-kan slip exam kitorang pergi library...oitt2 study ok...exam minggu depan...before study kitorang snap gambar dulu...apa orang cakap tu...ambik mood study....? Haaa lebih kurangla.. #makin teruk batuk aku ni =.=''

STICKY NOTE : I LOVE LISTENING TO LIES WHEN I KNOW THE TRUTH..
hug and kisses,

Special For My Cats...♥

Image
Hati ni makin hari makin rinduuuuuuuu dekat anak2 and cucu2 aku...ibu cakap cucu2 aku dah makin besar..dah pandai manja2..wahhh!!!!! Anak mama Cathelina...jaga cucu mama baik2 tau!!!! Haaa cucu2 nenek Alice and Snowbell...tak mau nakal2..dengar tak ni???? #Macam la kucing2 aku ni tau online baca blog aku..ok Diana gila..

Katherina dalam kenangan :(














STICKY NOTE : STUDY..STUDY..STUDY..EXAM IS COMING SOON.. :) START COUNTING.
hug and kisses,

Serabut Serabut Lahh!! Hahaha,,

Image
Exam lagi seminggu lebih je...ok Diana focus okay???

Nak study dengan kepala kusut penuh dengan masalah...bak kata orang mexico PROBLEMAS...
Orang fitnah ---> Still boleh tersenyum Orang tikam belakang ----> Tak apa maafkan Orang cari pasal dengan aku ----> Tak apa..sabar lagi :) Orang kacau hidup aku ---> Aikk main kasar nampak...aku tangan kang nanti =.=''
STICKY NOTE : lIFE IS 10% WHAT YOU MAKE OF IT..AND 90% HOW YOU MAKE IT..
from,