Posts

Showing posts from November, 2012

♥ Imamku ♥

Image
Done create a collage for this picture..I hope u like it....simple right.. :) 
STICKY NOTE : MY HEART BEATS FAST WHEN YOU SAY MY NAME... :)
hug and kisses,

Apa Nak Jadi La Oiiii...

Image
Ohhh geram pulak aku...asal line slow gila dekat klang eh? Sabarrr jela..huuu...ok, now berbalik pada tajuk entry dekat atas tu...cuba bandingkan apa yang related dengan gambar dekat atas..urm~ ni adik2 aku punya kerjala..bukak je almari tengok2 dah kena label macam ni...terbaik wokkkkk~

STICKY NOTE : THANKS LA MY LIL PENGUIN...
hug and kisses,

Untitled

Image
abaikan gambar dia atas..iklan sahaja...
Hurm...now dah start cuti semester...berakhirnya semester 4...macam tak percaya je nak masuk semester 5..cepatnya masa berlalu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =.=  Rasa macam baru je start semester.. so...apa bikin ini cuti adik manis????? (ada orang pesan jangan buat kerja berat2 sebab tak sihat..so?? abaikan pesanan itu..lalalalala)
Actually kan aku tak tahu nak update apa ni ha..disebabkan tengah kepisangan jela tangan ni nak sign in blog dan meng-update entry yang bertajuk apa dia?? Untitled?? What the.....kbye!! lalalala..
STICKY NOTE : ENTAH...SEWEL KOT...
hug and kisses,

Luahan Hati Yang Lara

Image
Hidup ini penuh dengan onak dan ranjau yang berduri, Kadangkala kita sering terleka, Ketika diri sedang bahagia, Pasti melupakan sang derita keseorangan, Sehinggalah diri ditimpa keperitan, Barulah diri merintih bersama sang derita, Hati seringkali berbisik, Mengapa merintih sayu pilu, Bertemankan air mata yang tidak pernah penat, Menemani hati yang sedang berduka lara, Tanpa ada keluhan walau sedikit, Lumrah kehidupan, Tanpa menyedari ada insan yang dengki dan iri hati, Malah sudah menyimpan dendam kesumat, Yang telah membunuh kebahagiaan yang telah tercipta, Apakah dikau sedar wahai insan, Allah telah tetapkan kebahagiaan setiap insan, Mengapa perlu terpalit rasa cemburu di hati? Mengapa terlintas dendam yang bisa mencalitkan noda hitam di hati? Bangkitlah wahai insan, Berpijaklah di bumi yang nyata, Gelak tawakah hatimu melihat insan lain derita? Puaskah dikau merasa kebahagiaan di atas penderitaan insan lain? Berfikirlah menggunakan akal kewarasanmu, Fikirkanlah sejenak...
STICKY NOTE : TERSENYUM DALAM TA…

Behind the scene.

Image
Dah macam pak pandir je kan? hehehee..

Syazwan, Love, Emma

Echa..hehehe..

Team production..






Cameraman.. :D
STICKY NOTE : SWEET MEMORIES.....NOW FOCUS..FINAL EXAM!!
hug and kisses,

Lalalalala~

Image
we are vampire..!!
Assalamualaikum dan selamat petang.. :) Lamanya la aku tak update blog...rinduuuuuuuu!! Muahh2 dekat blog tersayang ni.. amboii naik bersawang blog aku ni..banyak betul sarang labah-labah.. makkk aihh labah-labah pun ada..melampau gila ni..-.- maklumlah banyak assignment...opppss final project bak kata Aishah..hehehe..sorry youuu...I petik nama you..tapi memang betul pun you kata macam ni dekat I tadi..kan? Baik mengaku cepat..hehe..yaaa final project..you are totally right my dear aishah..
Finally, tinggal 2 final project lagi nak kena settle kan? Multimedia Authoring II dan Audio & Video Techniques.. sabtu ni nak terus shoot je untuk video klip..yeahhh!! Excited!!!! Tema merdeka or raya...so dah decide pilih tema raya.. dekat atas tu gambar time survey tempat shoot dekat gombak..thanks cee'a sebab bawak kitorang pergi situ and seriously tempat tu cantik and tenang!!! Rasa nak tidur situ je..hehehe...dalam video klip tu jadi ibu bapa..and my husband is.....tu…