Posts

Showing posts from March, 2013

COLLAGEN RUMPAI LAUT

Image
Collagen rumpai laut.
AAA : RM8 AAAA : RM10
KEISTIMEWAAN BORNEO MARINE COLLAGEN. - Nilai2 nutrisi kolagen ini 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu ( 1 mangkuk kecil RM300) -Khasiatnya sama dengan sarang burung layang-layang (RM400 hingga ribuan ringgit) -24% kolagen ini bersamaan 2 keping sarang burung layang2. -Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan PH 7.6
KEBAIKAN KOLAGEN ASLI. -Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon. -Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan. -Memejalkan payudara, otot dan punggung. -Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kalenjar tiroid. -Mengurangi penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur. -Mengurangi selulit dan memberi tenaga. -Melancarkan peredaran darah, mengurangi sakit bahu dan belakang. -Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis. -Meningkatkan selrawan, ligamen, dan otot. -Merawat penyakit gout dan mencegah kanser/tumor. -Mengurangkan tekanan darah tinggi dan merawat anemia. -Meningkatkan fungsi penghadaman / pence…

TODAY :)

Image
with classmates
Assalamualaikum and good evening to all my lovely readers..... Korang semua apa khabar? Dah makan belum? Masih kerja atau berada di sekolah atau masih berada di kolej or universiti tak pun dah berada di rumah? Fuhhhhh.....penatnya la haiiii bila nak dekat2 exam ni.. macam2 hal nak kena buat and banyak benda nak settle kan.. urm~ ni pun masih dekat kolej lagi nak siapkan project..  Hari ni ada perjumpaan dengan CEO ( DR. FIR) and hari ni dapat kad siswa!! Akhirnya dapat jugak.. heehee.. Have fun hari ni dengar ucapan Dr. Fir..hehehe

Kot ya pun happy dapat kad siswa. Yang mata tu scary semacam kenapa? Aku sendiri takut nak tengok.

Haiii kalau dah tangkap gambar tak ingat dunia..penangan BFF AKA SAHABAT aku time sekolah lah ni.. =.=" huuu penatnya.. k lah nak continue buat project.. meet again my lovely readers~
STICKY NOTE: TIRED~ hug and kisses,