Friday, 29 March 2013

TODAY :)

with classmates

Assalamualaikum and good evening to all my lovely readers..... Korang semua apa khabar? Dah makan belum? Masih kerja atau berada di sekolah atau masih berada di kolej or universiti tak pun dah berada di rumah? Fuhhhhh.....penatnya la haiiii bila nak dekat2 exam ni.. macam2 hal nak kena buat and banyak benda nak settle kan.. urm~ ni pun masih dekat kolej lagi nak siapkan project..  Hari ni ada perjumpaan dengan CEO ( DR. FIR) and hari ni dapat kad siswa!! Akhirnya dapat jugak.. heehee.. Have fun hari ni dengar ucapan Dr. Fir..hehehe


Kot ya pun happy dapat kad siswa. Yang mata tu scary semacam kenapa? Aku sendiri takut nak tengok.


Haiii kalau dah tangkap gambar tak ingat dunia..penangan BFF AKA SAHABAT aku time sekolah lah ni.. =.=" huuu penatnya.. k lah nak continue buat project.. meet again my lovely readers~

STICKY NOTE: TIRED~
hug and kisses,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer