Tuesday, 25 February 2014

I'm Back!!!

With lovely lecturers and project 2 team. 
*tiada dalam gambar Jiha dan Emma

Assalamualaikum.. Holla holli everybody.. hello mello...hehe.. Lama tak lama jugakla aku tinggalkan blog ni. Muahaha. Nak update ikut mood gak.=.='' Kalau rajin bukak kalau malas biar je sampai bersawang. Pfftt..hehe


Alhamdulillah.. 19 Februari 2014 aku berjaya menamatkan paper. Hehe.. Syukur.. Lepas tu settle present Project 3D Modeling & Animation. Then Jumaat 21 Februari 2014 presentation dengan Unimas tentang sistem kitorang. Alhamdulillah.. thanks kepada team Project 2 yang dah bertungkus lumus dalam sama2 menyiapkan sistem ni. Macam2 dugaan daripada semasa sebelum dan selepas dalam menyiapkan projek ni. And thanks pada lecturer yang sentiasa bagi tunjuk ajar. Kepada semua panel jugak thanks a lot!! Tak lupa pada family, my love dan kawan2. Korang jumpa masa graduation day August 2014!!

 Birthday on 15 February 2014. *present from lovely friends

Chocolate indulgence from my love. Thanks abg.. Ni memang favourite ayg..
 kalau dapat sepotong dah happy apatah lagi sebiji kek ni.. :*

Tak sempat nak update masa birthday hari tu... maklumlah busy dengan paper and presentation.
Thanks korang sebab mendoakan yang terbaik... tq sangat2. 





STICKY NOTE : MUCH LOVE <3 b="">
hug and kisses,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer