Friday, 27 May 2011

Kepada User Facebook, Pleasa La Jangan Buat Macam Tu!!


Isu "PROFILE FAKE" dari dulu memang ada..tapi aku tengok sekarang ni bukan main lagi ehh..menjadi-jadi pulak...korang kalau nak buat account facebook pakaila korang punya profile picture sendiri..yang sebok ambik picture orang buat apa...kalau dah tak nak letak muka sendiri letakla gambar karton ke..apa-apa jela asalkan tak buat profile picture guna GAMBAR ORANG LAIN..aku kesian tengok orang yang dah kena..ramai kawan-kawan aku yang dah kena..asal wey buat macam tu..cuba orang buat ko..marah tak? so please be honest ok...



2 comments:

  1. muka die buruk kowt..tu yg pakai profile pic org lain tu...haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha!! kesian kat orang yang dah terkena..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer