Friday, 27 May 2011

Plus Mines Divided Times And So On


Tiba-tiba pulak letak gambar operasi matematik..haha!! Aku bukan nak cakap pasal matematik tapi pasal masa..MASA ITU EMAS...betul tak? Kalau tolak makan..tolak minum..tolak mandi..tolak tu tolak ni..berapa banyak je masa kita spent untuk study...lagi-lagi students yang nak exam..leka manjang...bila pikir balik...aiii gerun pulak..and masa ni bukan tertumpu pada yang sedang belajar je..bagi yang bekerja pulak..nak cari duit untuk hidup sudah semestinya tapi dalam kepala PENAT PENAT PENAT..berapa banyak je masa ada untuk yang bekerja tu rehat? And paling penting sekali!!!! Bagi yang beragama Islam..berapa banyak masa kita tumpukan untuk mengaji berzikir?? *terasa pulak aku..heeeee* 








Hargailah masa korang ehh!! Kena tau macam mana nak arrange masa dengan betul..


Boleh jugak kita gunakan time table macam ni..much better right??


*Gambar ni tak ada kaitan langsung kan? haha..saja je..*
So..bagaimana nak menguruskan masa bergantung pada setiap individu tu..harap dapat dimanfaatkan bersama..:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer