Saturday, 21 May 2011

Laman Web Sosial ???


Sekarang macam-macam laman web sosial ada...betul tak? Bila aku search semua ni..perghhh!! Melambak-lambak..twitter la..facebook la..flickr la...Maklumlah teknologi pun makin maju and berkembang..makin ramai la orang yang cipta bermacam-macam laman web sosial..


Persoalan sekarang ni adakah user di luar sana menggunakan laman web sosial dengan cara  yang betul ? Aku pun ada gak join laman web sosial tapi aku tak la guna dengan cara yang salah..korang pulak macam mana? Baru-baru ni aku ada terbaca status salah sorang member aku..dia cakap "apa pendapat korang tentang *%^#$@+& ni? menyusahkan or menyenangkan?" Ada feedback jawapan yang positif..negatif tak payah cakapla..lagi banyak...Bagi aku, semua ni bergantung pada user nak guna macam mana? Cara yang betul? Or cara yang salah..dua tu je point-nya..Hanya majoriti dari kita guna dengan cara betul..selebihnya pulak.......mmm paham-paham jela...tu pendapat aku la...so, korang pikir-pikirla..:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer