Thursday, 19 May 2011

♥Sahabatku♥



Aku masih ingat lagi masa aku darjah 1 hinggalah darjah 3 BFF aku FADILAH..dah lama aku tak jumpa and lama jugakla aku tak contact dia sejak dia pindah sekolah..memang rindu sesangat..memang betul kata pujangga..DI MANA ADA PERTEMUAN DI SITU ADA PERPISAHAN..KADANG-KADANG PERPISAHAN ITU AKAN MENEMUKAN KITA KEMBALI WALAU JARAK MASA YANG AMAT PANJANG..akhirnya setelah beberapa tahun aku dapat contact dengan dia semula..tu pun lepas dia add aku kat fb..dia kata "puas aku jejak cari kawan2 aku..haha!!" sayang kau fadilah !!!


And aku still ingat lagi..kawan yang sentiasa buat aku terhibur masa aku darjah 4 dulu..tak lain tak bukan..she is SITI RAIHANIZA..aku pun jarang contact dia sekarang ni..maklumlah masing-masing sibuk study..ye tak? pape pun i want u to know that i miss u so much!!!



Tak dilupakan to my little baby bombom ASMI HANNANI..gambar kat atas ni special sikit untuk kamu sayang..mana taknya..kita ni manjang semua benda nak sama..:Dsayang sama kamu dear..dah 6 tahun lebih kita kenal kan..and kita rapat till now..aku harapkan persahabatan kita kekal sampai bila-bila..jangan lupakan aku taw!!! 

                

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer