Friday, 17 June 2011

Plants VS Zombies


Siapa layan game ni??? hehehe..bila bosan ni la game yang jadi favourite aku..:D seronok berperang dengan zombie ni haaa..tapi kena tumpukan perhatian betul-betul..if takkkk NO!!!! ZOMBIE IT YOUR BRAIN!! haha...cool je game ni...


Ni antara game zombie yang paling aku suka..sebab apa? hehe.. Sebabnya bila aku tension or tengah marahkan someone ke, bila play this game rasa puas sangat!! Game ni cara mainnya kita ketuk kepala zombie tu haa..tu yang rasa macam aku tengah ketuk kepala orang..opppsss!!! uhuhuuhuu...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer