Friday, 5 August 2011

Semalam? Hari ni?


Hari ni penat gilax!! Lama betul settle-kan ptptn..rasa nak pitam je tadi....DIANA..BE STRONG! Hmm...now i'm alone...roomate dah balik..sunyinya rasa and to wanie and sha..i miss u so much!! Buka puasa sorang2 la jawabnya..:( Tiba2 teringat peristiwa semalam..start from wanie ok..ceritanya macam ni, semalam ada abang ni nak datang betulkan pintu bilik kteorang..tapi abang tu tak bagitahu nak datang..pagi tu dengar orang ketuk pintu..wanie yang tengah tidur terbangun macam kena kejutan elektrik..terus bukak pintu..dengan mood yang masih di awang-awangan dia pun cakap err...terus tutup pintu..kelam kabut capai towel..tutup kepala..haha!! to wanie : aloloooo tomei ar sayang...hehehe..yang ni cerita pasal aishah..hai budak sorang ni...beg baju dia tak set password..just letak dekat nombor 0 0 0..entah macam mana la jadinya, bila dia nak pergi mandi bukak beg baju guna password 0 0 0...beg tu tak boleh bukak..CUAK!!! Dengan kesabaran yang TINGGI cuba la bukak beg tu dari 0 0 0..0 0 1... 0 0 2 dan seterusnya...sampai nombor 7 8 9 si aishah kata "awak...dah nak dekat 8 0 0 ni..kenapa still tak boleh..." sedih suara dia..hehee..Aku dengan wanie pun pandang je dia..dengan harapan dia boleh bukak beg tu...arhh..memang harapan la jawabnya..sampai nombor 9 0 0 huuuuuuuuuuu...AKHIRNYA SITI AISHAH AMINUDDIN berjaya membuka peti harta karun...lega rasanya.............TO AISHAH...HEEEEEE...

STICKY NOTE : BOSANNYA DALAM BILIK SORANG2..HMM...NAK NANGIS...:(
    

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer