Saturday, 10 September 2011

RAYA RAYA RAYA ♥


Alahai....dah masuk raya ke-12 barula aku nak post pasal raya..mana taknya, busy dengan assignment yang menggunung..waaaa!! So raya korang macam mana? Mesti best kan? Hmm..Setiap tahun lepas arwah nenek and atuk dah tak ada, raya dah rasa tak happening macam dulu..rasa hambar giler. First raya, aku kat selangor je..BORED!!! 


Raya kedua balik Johor...ada je kemalangan time raya kan? Time dekat highway tu ada 1 kemalangan ni..dua kereta terbalik..remuk teruk kereta tu..yang selamat cuma sorang budak ni..dia menangis tengok parents dia dalam kereta..dalam keadaan kaku..hmm...:( sedih kan...Seboleh-bolehnya nak elakkan dari semua tu..:(


Semoga bertemu kita bertemu lagi pada raya tahun depan...:) Take care u alls!!















No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer