Thursday, 15 December 2011

Dah Hari Khamis????


Ok fine!!! Hari ni khamis dah...so that means cuti aku tinggal bape hari je...ahad nak kena balik hostel dah...huuuu....jahit manik pun tak siap lagi + belum sihat...ok patient diana....^_^ semalam penat mengemas baju..pack barang semua...sebab rumah dah nak dipecahkan...ayah nak renovate rumah....so before aku balik hostel, kena alih apa yang patut....


Hari ni birthday adik tersayang aku...*TO NAJAH : SELAMAT MENJADI OK...:p SEMOGA PANJANG UMUR AND BERJAYA DALAM SEGALA PERKARA AND KERJA YANG DILAKUKAN...SEMOGA DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN...AND GOODLUCK FOR YOUR PMR NEXT YEAR...ALL THE BEST DEAR...* 

STICKY NOTE : TETAPKAN HATI..:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer