Monday, 30 January 2012

♥♥ Dinner With My Sweety Emma ♥♥


Tadi aku sampai rumah sewa dalam pukul 3 lebih macam tu..sebab before that aku pergi rumah sedara bertunang dekat Rantau Panjang then pergi Shah Alam..rumah sedara kahwin pulak....lepas tu apalagi..nama pun dah hari ahad so balik la rumah sewa....err sampai2 je emma dah terpacak depan pintu..bukan sekali dah dua tiga kali camni...aloloooo rindu ekkkk... :P hehehhe..Time sampai rumah sewa just emma sorang je ada...so kitorang berdua je dekat rumah..layan la citer catwoman lepas tu tengok cerita garfield and lastly cerita ombak rindu...haaaaa.....lepas tu emma goreng ayam...#seriously nampak kelaparan si emma ni....so cute dia makan sampai nasi dekat pipi...penat lahhh hyper dengan dia ni...gelak manjanggggg.......kalau tak hyper sehari dengan dia tak sah kot...ok la dinner ni...kenyang pun kenyang...lepas tu kitorang nak tengok AJL...tapi siaran tak ada...nak tengok dekat kedai alahaiii malas lahhh...so guling2 je dalam bilik...tiba2 tergerak hati nak tengok online...yahooo!!!!!!!!!! Boleh pun tengok AJL online...really have fun with emma.. :D


STICKY NOTE : I ALWAYS REMEMBER YOU EVEN IT JUST KILL MY SOUL....

lots of love,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer