Friday, 23 March 2012

Lalalallalalalalalalaaa.....


Habis je kelas pukul 4.30...apa lagi seperti yang dah dirancangkan...mission is uncomplete..sebab?? Haaa voucher ada lagi rm50...haha...sebelum hujung bulan baik la pakai kan...erkkk nak tuju dekat someone ni.. member kelas : hahahaa ada lagi rm100 tak pakai kan? hahha voucher dekat rumah ekk..kalau tak boleh ikut kan.. :P apa2 jela aku beli...yang penting dapat pembaris!!! Hahaha asyik orang curi je pembaris... bila dapat beli wahhhhh ada pembaris la... :P








Sampai dekat rumah...bommmm!!! Guling2...seronok dah habiskan voucher...then, ajak wani (housemate) pergi makan...time makanan sampai...baru jela nak makan ni..dahla tunggu dekat setengah jam....bila makanan sampai je..meja sebelah, ada budak2 kecik ni pandang je bawah meja makan kitorang...si wani tanyala "nape dik...ada pape bawah meja ke? " tak menahan dengan muka curious dia tu....hahaa..yang aku pulak dah rasa semacam kat kaki...ok fine aku tepis apa yang ada dekat kaki...TAPII...!!! bila tengok je kat bawah...AAAAaaa!!!! Spesis cacing ke ulat apa ni.....stay away from me!!!!! Geli...apa lagi aku jeritla and badan pun dah ikut gerak2 macam cacing jugak...*GELI NAK TAIP CACING..GRR* Meja depan ada pakcik ni saja je kan....buat kitorang takut lagi..pakcik tu kata "tu ha tu ha ada lagi bawah meja tu ha tu haaa tuuuu..." Aikkk pakcik habiskan dulu nasi dalam mulut...kang nasi ke mana sudu kat tangan ke mana... meja belakang pulak buat hal dengan aku..ada lelaki datang duduk sebelah mintak nombor..haihhh..dah kata tak nak..dah geleng pun tak faham jugak..ok pe lagi makan cepat..bayar lepas tu blah...fuhhh penattt!!! Klang!!! Jumpa besok .... :D

STICKY NOTE : LALALALA..... 
lots of love,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer