Assalamualaikum ♥♥




Hari ni hari apa ek? Hilang ingatan kejap. :( Ok ingat dah hari ahad..fuhhh kejap lagi nak balik rumah sewa dah...macam malas je..bukan apa badan letih...nak cukup rehat tunggula cuti semester nanti ok.. :) Seronoknya dekat budak-budak sekolah yang tengah holiday sekarang...wahhhh tak sabar nak cuti...urm..so far dua assignment dah berjalan lancar...lagi dua sangkut...errrr sebab bahan rujukan still tak cukup...so nak tak kena settle kan secepat yang mungkin...kepada kawan-kawan yang tengah bertungkus-lumus buat assignment tu jangan tension sangat ok..BEST OF LUCK!!!

STICKY NOTE : WHAT HAPPEN NEXT?
hug and kisses, 
 

Comments

Popular posts from this blog

Saya Suka Permainan Tradisional!!!

Rindunyaaaaa Dekat Blog ni.....

♥ KEMATIAN ♥