Friday, 29 June 2012

Rindunyaaaaa Dekat Blog ni.....




Assalamualaikum :) Aku baru perasan...sekarang ni aku jarang giler update blog ni...nak kata malas tu tidak just entahla...maybe banyak sangat assignment kot....2 3 minggu ni pun aku tak cukup rehat...sakit manjang laa cerita dia...finally assignment semua dah submit..now just focus untuk final exam jeee...lega tak legaa jugak sebab exam pun belum lagi~ ~

 

Ni assignment final project untuk subject creative photography.. :)


 Simple je kan.. :) hee

  
Hari tu time dekat makan ada la sekor kucing ni datang dekat aku...lapar laa tu..tapi as usual laa makanan aku tak pedas memang tak sah...so tak dapat nak bagi kucing ni  makan...tengok muka dia sedihhh je kan :( 

Hari ni dah Jumaat..isnin dah exam....so nak tak nak kena study jelaa...ikutkan badan memang tak larat tapi kenala berkorban sikit...untuk kesenangan diri sendiri jugak... :)  Semalam ada taklimat dengan unimas...so far memang interested giler...kawan2 pun ajak masuk sana...lagipun kitorang under unimas...and sijil diploma unimas yang bagi nanti...1 semester seribu lebih...not bad...tempat tinggal pun harga berpatutan...tapi ibu kata jauhlaaa... :'( heee

STICKY NOTE : HATI BERBELAH BAHAGI... :(

hug and kisses,

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer