Friday, 10 August 2012

Hye :)



Assalamualaikum...hurmm rindunya dekat blog!!! Kenapa sekarang malas sangat nak update..dulu sehari sampai 2 entry aku post..ni dalam sebulan boleh kira dengan jari dah...cepat je kan masa berlalu? Rasa baru je masuk bulan Ramadhan....sekarang ni tinggal seminggu lebih je puasa... :( Persiapan raya pun tak complete lagi...rasa mood raya tu macam tak ada...time kecik dulu memang la seronok....kan? Assignment menanti time raya...ohhhh!!! Semester lepas aku dengan partner kena buat web untuk himpunan jutaan belia...semester ni kena buat blog pulak....untuk jual2 barang...apa la aku nak jual..any ideas? Please?? :)

STICKY NOTE : TAK SABAR NAK ANYAM KETUPAT...MY FAVOURITE :)

hug and kisses,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer