Wednesday, 23 January 2013

23/1/2013


Assalamualaikum~  Selamat petang semua.. hallu hallu korang buat apa tu? Tak lama lagi rabu bakal melabuhkan tirai.. bersilih ganti bersama khamis yang bakal menjelang dalam beberapa jam je lagi.. cepat betul masa berlalu.. (thinking : nak update entry apa la ni.. =.=) ok stop melalut.. Start hari ni sampai Isnin cuti..wehuu~ jangan nak seronok sangat la kan... ok cepat2 siapkan assignment cepat2 boleh balik klang.. jeng jeng jenggg tak sabarnya~ 

Ok untungla my lil brother balik klang hari ni...ok sikit pun aku tak jealous..padahal.... (lari masuk bilik + tutup muka dengan bantal + meraung nak balik) Alaa..chill la macam la tak boleh balik..ok now sambung siapkan apa yang patut... go go caiyok!! Aja aja fighting!! 

STICKY NOTE : GONNA MISS MY LIL BROTHER.. :)

hug and kisses,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer