Friday, 13 May 2011

♥MY BFF♥



Rindunya kat bestfriend aku nii..!!!! Gambar ni time aku form 4..aku dengan dia suka sangat tengok cerita ghost..sampaikan sanggup tahan malu nak snap picture yang sama macam citer ghost..hey gurl!! diz is crazy idea..best ever after..!! haha!! Aku and dia banyak persamaan...tu yang buat aku akrab dengan dia...and thank to my class teacher, Puan Aziyati..kalau tak sebab cikgu ubah tempat duduk student dalam class..and tak tempatkan aku and dia semeja..mungkin aku and dia bukan bestfriend skunk ni...To my lady gurl bombom..!! U ARE MY BESTFRIEND FOREVER!!!!!!! 


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer