Saturday, 18 June 2011

Dulu Christina Grimmie & Sam Tsui, Sekarang Maddi Jane Pulak...


Evening everybody!! You alls yang mengikuti perkembangan youtube ni mesti kenal Christina Grimmie & Sam Tsui yang popular menerusi lagu JUST A DREAM kan..lagu ni special-nya dorang ada ubah sikit liriknya..and honestly lagu ni lebih sedap berbanding penyanyi asal..tak percaya try dengar and tengok comment-comment kat youtube about this song..


Lepas fenomena CHRISTINA GRIMMIE & SAM TSUI sekarang ramai orang dah teruja dengan MADDI JANE..cuba korang dengar lagu dia PRICE TAG and satu lagi JUST THE WAY YOU ARE..korang mesti terhibur tiap kali dia menyanyi. Coz why??? Sebabnya tiap kali dia menyanyi, dia akan tersenyum...aku pun dah terikut senyum...:DD

STICKY NOTE : CRISTINA GRIMMIE GORGEOUS & MADDI JANE CUTE..SUARA SAMA SEDAPNYA...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer