Monday, 13 June 2011

Tak Tau Nak Bagi Tajuk Apa...hehehe


Hai si Cathelina ni..pantang aku lepaskan dia dalam rumah..mula la..terkejar sana sini..and the best part kalau dia nak tangkap benda yang bergerak tak pela kan...ni benda yang kaku and langsung tak ganggu dia, tu pun ditangkapnya..:D hahaha!! Apala kan...dua hari lepas masa aku nak potong sayur, dia kacaunya aku..habis semua sayur kangkung diusik..and lastly dia makan sayur kangkung tu..dah macam kura aku tengok..aii cathelina selalu makan ikan..sejak bila jadi vegetarian ni? haha..


Tadi aku pergi farmasi nak beli ubat..then orang yang jaga ubat tu kata "adik nak tanya..adik pakai bedak apa? nampak cantik pakai kat muka.." haihhh segannya aku..haha!! aku jawabla "hehe..pakai simply siti.." ada jugak orang tegur..rahsiaku kini milikmu..cehhh...haha!! :P


Then, aku pergi ambik gambar..untuk apa? adala..hehee..and 1st time dalam hidup aku dilayan macam tu..mulanya akak yang ambik gambar tu ambik picture dua kali..then, dia datang kat aku..dia tunjuk gambar..and she ask me "macam ni..okey tak dik..." Aku tengok muka aku pelik je dalam gambar tu..then aku kata " akak ambik lagi satu.." akak tu ambikla..dah macam photoshoot je..dahla kat studio..haha!! 1st tima ambik gambar formal orang bagi tengok gambar yang dia ambik + layan kerenah ambik picture yang baru..selalunya dah ambik gambar..tak dapat tengok..dia cuci picture..ambik + bayar..tu je kan..weeee~~~



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer