Tuesday, 1 November 2011

♥Muahh Muahh..For You Kaka..♥


Fuhhh..penatnya hari ni kan...(bila la ada hari yang tak memenatkan...huhu) Dah lama giler ouhh tak jumpa dengan my beloved friend kaka...:D asyik buat date nak jumpa la..datang bilik dia la..lastnya semua tak jadi sebab masing2 ada hal..memang payah nak jumpa..kebetulan pulak tadi terserempak dengan dia...RINDU KAMU SYGS KAKA....!!! Seronok sangat walaupun just dapat cakap gitu2 je kan...tunggu ek sayang..nanti kita borak2 lagi awww!! *TO KAKA : KALAU AWAK BACA ENTRY NI..SAYA NAK AWAK TAU SAYA SAYANG AWAK...RINDU AWAK..HEHE..*Muah muah...

STICKY NOTE : LIFE MUST GO ON...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer