Sunday, 1 January 2012

Assalamualaikum and Hello 2012..Goodbye 2011 ^^


Pejam celik pejam celik 2011 dah pun meninggalkan kita...cepatnya...hello2 2012...BE NICE TO ME OK? ^^ So jom kita share azam tahun baru...diana nak tahu jugak azam tahun baru korang...mesti gempak kan azam korang.. >.<  hehe..actually kan azam tahun baru ni semangatnya kejap je...lepas tu gerenti lari dari azam..hahahha.. #Ok Diana think positive.. Aku berazam nak jadi Diana yang lebih baik dari tahun lepas...nak memperbaiki diri supaya jadi yang terbaik dari Diana 2011..hehe..and aku nak tunaikan azam 2011 yang tak termakbul....and semestinya nak belajar rajin2..nak naikkan pointer..hehe..urm apa lagi ek?? Banyak lagi azam tapi tak bolehla cakap semua... hehehe..


Aku nak ucapkan selamat tahun baru...buang yang keruh ambil yang jernih ok??? Insyaallah...aku nak mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki kalau2 ada buat korang terasa hati dengan aku...kosong kosong ok? hehe..kita semua memperbaiki diri dari semasa ke semasa untuk jadi yang lebih baik...^^

STICKY NOTE : 2011 BARU JE MENINGGALKAN AKU...TAPI KESAKITAN YANG KAU BAGI AKU TAK PERNAH HILANG...ENTAH KENAPA 2011 AND 2012 AKU TAK RASA BEZA APA2 PUN... #I'M YOURS...FOREVER...

lots of love,

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cool Red Outer Glow Pointer