Posts

Showing posts from November, 2011

Cathelina Stephanie Sayang..Tidur Je Kerja Dia Sekarang....

Image
Sekarang ni Cathelina kuat tidur...haihhhhhh....tengokla tu...punyala best dia tidur dekat katil aku...

Bestnya tengok dia tidur....jealous pulak aku tengok....mama nak join jugakkkk....

Kemain lagi dia tidur....sikit punya baik dia posing tidur...muahhh2 sayang Cathelina.....

Nyenyak betul...aku kejut2...dah celik tutup mata balik...apa lagi...aku pun peluk la dia.....hangat badan dia....makin sayang dekat Cathelina.....!!!!!!!!!!

Berselimut bagai.....hahaha!!! Makin manja dia ni....macam tau2 je orang sayang dia....*binatang pun tahu kita sayang dia..manusia yang ada akal pun tak faham2*

Tak cukup berselimut...tu dia baring dekat bantal lagi...lawan tauke nampakkk....Comelkan dia tidur....meh mama dodoikan...traaa la laaaa...traa laaa laaa..hehehe :P

Siapa la membebel petang2 macam ni....baru la aku nak relax-kan badan aku...hujan pulak tu..sejukkk...baru best aku nak tidur...

Huarrrgghhh!!!! Mengantuknya aku....bising jela tuan aku nih....tak nampak ke aku tengah rehat2 and bermalas-malas…

Haaa...Ingat..!!

Image
Urmm~ sekarang ni kan tak kiralah orang dah berkahwin or belum berkahwin mesti akan melalui detik2 ni...tapi segelintir je agaknya....contohnya...
SITUASI BAGI YANG BELUM  BERUMAH TANGGA
Lelaki : Dah kahwin nanti kita nak gabungkan duit gaji kita ke..or nak pakai duit I je? Perempuan : (TERKEJUT) Lelaki : Aikkk diam kenapa...nak gabungkan gaji ke..U nak kerja ke tak? Perempuan : Malas nak fikir dulu...(dalam hati geram) Lelaki : Fikirlah sekarang..rancang masa depan... Perempuan : Diam (Kepala hotak dia rancang masa depan...pandai2 la bezakan tanggungjawab asal dekat siapa) Lelaki : ............
SITUASI BAGI YANG SUDAH BERUMAH TANGGA
Lelaki : Sayang bayarkan bil elektrik, air and semua ok? Dapur pun sayang manage...sayang beli la barang2 dapur...abang nak settle-kan hutang2 kad kredit...cuma dalam sebulan ni je.. Perempuan : Baiklah bang...sebulan je tau..*suara manja*
LEPAS SEBULAN..
Perempuan : Abang kata sayang tanggung perbelanjaan rumah sebulan je...ni dah 4 bulan bang...sayang pun tak ada du…

Andainya Kau Tahu....

Image
Di wajah terukir senyuman.... Namun jauh di sudut hatiku yang paling dalam.. Aku merinduimu... Hatiku seringkali menyeru namamu.... Gelak tawa menghiasi sekeping hati yang menangis hiba... Benar kata orang... Untuk apa ditangisi perkara yang telah berlalu meninggalkan corak langkah hidup ini... Tidak semudah itu untukku kotakan.... Memang mudah untuk berbicara.... Memang mudah mengingati... Tetapi sukarnya melenyapkan segala kenangan yang pernah tercipta... Mungkin kau tidak pernah merasakannya kerana kau sudah ada pengganti diriku... Apa yang pasti kini.... Aku telah melangkah pergi jauh dari hidupmu... Takkan pernah aku muncul dalam hidupmu... Cukuplah luka yang telah kau hadiahkan buatku... Akan aku ingat sehingga hembusan nafas terakhirku...
STICKY NOTE : HURT..BROKEN INSIDE ME....

Girls Day Out...♥

Image
Kepenatan hari ni....phewwww.......sekarang ni aku tengah cuti semester....so, makcik ajak tidur rumah dia dekat @$#%&$#...tadi, pukul 11 keluar rumah..jejalan pergi KLCC...sebenarnya tekak ni dah lama nak pekena sushi...tu pergi situ haaa....
Cun melecun kan makcik aku...:D
Yummee..sushi..:D
Menu terbaru...sedap ouhhh!!!!
So lepas makan2..ronda2 la...semua kedai aku masuk..Kiehl's, Gnc live well, Sephora and macam2 lagi...lepas tuh masuh kedai Heart Attack...masuk2 memang heart attack sampai aku TERSEDUT rantai ni ha...*padahal sebelum masuk dah niat tak mau beli pape...nak tengok2 je...* heheheh
nice rite????
STICKY NOTE : LIFE WITHOUT YOU...HURT ME NOW...

You Change Everything...

Image
What should I do to forget about you? What I've done till you leave me? Why you say that you love me but you're not beside me? Why you do this to me? Why you take beautiful love that you give to me? I feel lonely without you... Every single moment you arrived in my mind... Now you dumped me... You don't care about me anymore... I can feel broken inside.. Love kill my soul... Everything was changing now... Can you feel hurt inside me?
STICKY NOTE : CHANGE EVERYTHING...TRUE LOVE NOT EXIST...AM I RIGHT?

Suka Versus Cinta

Image
Suka?? Cinta?? Okey jangan keliru dengan perasaan korang ok...mesti korang kerap dengar member korang cakap "wei aku suka la kat dia.."..and macam2 lagi kan..sebenarnya bila kita suka someone tu tak bermakna kita cintakan dia...suka dan cinta...dua perkara yang berbeza...kena pandai2 nilai isi hati kita...jangan terlampau terburu-buru dalam buat keputusan...tanya hati kecil korang...jangan tanya hati besar...sebab hati besar ni bongkak...hati kecil yang selalu berkata jujur...suka ni lebih kepada kita minat seseorang...lebih kepada nak mengenali dia...tapi, setakat KAWAN...cinta ni bukan setakat istilah suka je tau...tapi ada perasaan sayang, ingin melindungi, ambil berat, ingin bersama pasangan..and paling penting nak hidup bersama si dia...so bila orang cakap dia suka korang...jangan excited sangat...takut maksud SUKA dia tu just nak kenal dengan korang sebab suka berkawan dengan korang...tu jela yang aku nak share... :)
STICKY NOTE : KILLING ME SOFTLY...

Salam Maal Hijrah...

Image
Assalamualaikum semua..:) aku nak ambik kesempatan ni nak ucapkan salam maal hijrah kepada seluruh muslimin dan muslimat...alhamdulillah kita semua berkesempatan lagi merasai nikmat maal hijrah....bersyukur sangat sebab masih diberi kesempatan bernafas dan meneruskan kehidupan...jadi, hargailah setiap waktu yang dipinjamkan kepada kita....sebagai umat islam kita saling ingat mengingati...kalau ada salah silap harap dimaafkan...
STICKY NOTE : ALHAMDULILLAH....

I Lose You...

Image
Now I lose you... My soul disappear... My heart crying and stop beating... You change everything.. Love hurt me so much... Don't want to think about it...  But there's broken inside... I can't stand all this... How can I change everything if my soul gone? Where I can find that? You hurt me.. You kill my soul... You leave me... With stupid reason... You liar... Thank you so much.. I will keep the feeling till my last breath...
STICKY NOTE : SMILE AND LAUGH...START A NEW CHAPTER IN MY LIFE...MOVE YOUR STEP FORWARDS..AND DON'T SEE BEHIND...

Pantun Cinta Dan Duka By Diana :)

Image
Bintang-bintang berkelipan di langit, Menjadi peneman sang bulan yang lara, Dalam hati sudah terpalit, Nama cinta hanya untuk si dia.
Satu dua tiga langkah diatur rapi, Jatuh bangun tetapku teruskan, Mengejar cinta yang makin bersemi, Apakah dikau turut merasakan.
Angin berbisik syahdu ke telinga, Debaran di dada tidak terhingga, Wahai kasih yang bernama cinta, Rindu dan cintaku hanyalah untuknya.
Hati merintih sayu nan lara, Merintih untuk si pujangga cinta, Kenapa aku dihina dan diluka, Hanya kerna kau yang ku cinta.
Kanak-kanak berlari keriangan, Tidak seperti hati yang terluka, Setiap hari aku memikirkan, Hinggakan aku kian terluka.
Semakin deras hujan menyembah bumi, Seakan mengerti tangisan hati ini, Aku hanya ingin disayangi, Tetapi hati ini dikau sakiti.
Hati menangis hiba dan lara, Hingga aku terluka kerananya, Sehingga kini hati tertanya-tanya, Menunggu jawapan dari si dia.
Mutiara dan kaca dua benda yang berbeza, Cinta dan duka terikat antaranya, Kalau salah memilih antara mutiara dan kaca, Kelak diri bi…

Love Killing Me..

Image
When I close my eyes, I saw your smile.... When I was thinking about you, my heart stop beating.... When I saw you with another person, my heart said "why you do this to me....you hurt me so much..." When I try to forget all about you, I can't breathing... When you smiling, I can feel hurt inside... When I try to be strong in front of you, my heart say that "I MISS YOU SO MUCH"... When I say that I hate you so much, my heart say "Do you know how much I love you..." I just want you know that I love you forever and ever... I just can see u from a far... Even you hurt me, I will not hate you... But I am so happy because we have create a beautiful memories... Thanks for everthing my love.......
STICKY NOTE : STAY SAFE IN MY HEART....LET ME HURT...:)

Cinta Dan Perpisahan...

Image
Cinta.... Satu ungkapan yang manis meniti di bibir setiap pasangan yang bercinta... Cinta kadangkala boleh berubah menjadi satu perpisahan yang tak diduga... Dan perpisahan itu yang membuatkan hati merintih dan menjerit... Membuatkan diri hilang pertimbangan... Tapi apakan daya untuk melawan takdir yang telah tertulis.... Semuanya perlu ditelan walau pahit macam mana sekalipun.... Melarikan diri bukan satu keputusan yang bijak.... Semua ini harus diteruskan walaupun hati terus dilukai dan dilukai... Kelukaan akan mengajar tentang hidup yang sebenar... Cinta yang kekal hanyalah pada Yang Maha Esa....
STICKY NOTE : WAKE UP!!!!!! STOP DREAMING..LET IT GO...

♥♥Muahh Muahh To You Cathelina Stephanie♥♥

Image
Manjanya Cathelina yaaaa...aku sampai tadi meluru dia turun tangga..kecing kecing kecing bunyi loceng dia...makin kurus aku tengok..rindu mama ya noty sayang....aku keletihan sangat tadi so apa lagi baring2 la...cathelina pun join sekali...tengokla tu dia tidur dekat tangan aku...aku demam dia pun ikut demam....alololooooo....miss u sayang.... :*
NAKAL BETUL CATHELINA TIME AKU TAK ADA DEKAT RUMAH =.=''
*tidur depan laptop ibu sampai ibu tak boleh buat kerja..anak mama kacau nenek buat apa haaa...
*tidur dekat katil ibu...anak mama nakalnya...
*tidur je hobi dia...huuuu
STICKY NOTE : GOODBYE HAPPINESS...WELCOME SADNESS...

Memujuk Hati Yang Terluka...

Image
Cukuplah berduka lara wahai hati kecilku... Cukuplah mengenangkan empunya diri yang sanggup melukakanmu wahai hati kecilku... Hentikanlah tangisanmu wahai hati kecilku... Cukuplah dengan kelukaan yang kau rasa tika ini wahai hati kecilku... Bangkitlah wahai hati kecilku... Jangan biar orang lihat betapa lemahnya engkau wahai hati kecilku... Lepaskan segala luka wahai hati kecilku..... Lepaskan segala derita wahai hati kecilku... Carilah kebahagiaanmu wahai hati kecilku... Tidak sanggup aku melihat dirimu terus dilukai wahai hati kecilku... Cukuplah menyakiti dirimu wahai hati kecilku.... Lepaskan semua derita yang membunuh dirimu wahai hati kecilku... Cukuplah akan tangisanmu wahai hati kecilku.... Cukuplah akan tangisanmu wahai hati kecilku....... Cukuplah akan rintihan itu wahai hati kecilku.... Cukuplah akan rintihan itu wahai hati kecilku...... Cukuplah.................
STICKY NOTE : CRY AND CRY AND CRY.....

Hati Terluka Lagi...

Image
Hati ini masih tertanya-tanya... Hati ini masih menunggu jawapan darimu... Hati ini sudah cukup terluka... Senyumanku ukir hanya untuk menutup sedih dalam hatiku... Tawa yang ku cipta hanya untuk melahirkan kegembiraan yang sebenarnya kesedihan menyelubungi hatiku... Bukan untuk berpura-pura... Senyuman yang terukir sekadar untuk menjadi peneman hati yang berduka... Tawa yang ku lemparkan sekadar menjadi peneman hati yang sentiasa menangis tanpa hentinya... Aku tidak cukup kuat untuk meneruskan semua ini... Hatiku amat terluka tika ini... Perit aku rasakan hingga daku tersungkur... Aku cuba bangkit dari jatuhku... Namun tidak tercapai olehku... Sakitnya aku rasakan... Mengapa aku diperlakukan sebegini... Berikan aku jawapan yang selama ini aku nantikan.... Janganlah diseksa hatiku sebigini rupa.... Tidak adakah belas kasihan untuk diriku walaupun secebis cuma... Tidak adakah kasih sayang untuk diriku walau cuma kepura-puraan sahaja... Aku perlukan jawapanmu.... Aku merayu.......... Jangan kau menyeksa jiw…

Tiada Penggati Dirimu...

Image
Aku merindui dirimu.... Aku mencintai dirimu... Aku inginkan dirimu.... Hati ini tidak pernah penat menyebut namamu.. Hati ini tidak pernah penat menangis syahdu untuk dirimu... Sukar untukku memadam nama yang telah terpahat dalam hatiku... Sukar untukku melepaskan dirimu yang telah terkunci rapi dalam hatiku... Terasa penyeksaan ini merantai diriku tidak kira waktu... Satu persatu diriku engkau bawa pergi... Cinta untukmu takkan pernah mati... Seribu kali daku menyangkal bahawa aku membenci dirimu... Hati ini berkata dalamnya cinta untuk dirimu... Hanya dirimu CINTA...
STICKY NOTE : CAN'T LET YOU GO..STAY IN MY HEART...EVEN IT JUST BROKEN MY SOUL I HAVE TO FACE IT...

Hari Keempat Exam : Computer Achitecture

Image
Alahai...peningnya menjawab paper ni..agagaggagagagga!!!! (TAKUT...) Okeyh..paper dah habis...lega sikit...just tinggal debaran nak ambik result je...ni pasal semalam punya cerita..nak post macam mana..aku tertidur depan laptop...perangai lama datang balik daaa...hukhukhuk..hari ni nak pack2 barang nak balik....rindunya dekat family..and rindu cathelina stephanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STICKY NOTE : STILL THINKING ABOUT YOU EVEN IT JUST LET MY HEART BROKEN...KEEP YOUR SMILE DIANA...:)

Jeritan Hati Kecilku...

Image
Makin jauh aku melangkah pergi... Makin dekat ia datang kepadaku.... Semakin aku cuba buang ia jauh dari ingatanku... Semakin menebal kenangan lama bercambah satu persatu dalam ingatan.... Makin aku cuba melupakannya... Makin derita hati kecil ini.... Hati kecil ini terkapai-kapai kelemasan... Menangis tanpa henti... Menangis tanpa jemu... Merintih apabila malam menjelma... Tidak sanggup aku untuk meneruskan apa yang ada dihadapanku... Masih ada lagikah insan yang benar tulus menyayangi diriku.... Entah kenapa jiwaku seakan-akan sudah mati untuk pujangga cinta.... Cinta yang dulunya manis bagiku... Kini cinta bagaikan racun yang ingin membunuh diri ini... Hati kecil ini sudah tiada penyerinya... Terbanglah derita bersama angin malam...
STICKY NOTE : LOVE JUST KILLING ME...

Hari Ketiga Exam : Office Automation

Image
Macam mimpi je ni paper ke-4...sejuknya dalam dewan tadi...nak jawab pun susah nak pikir..otak dah keras...air-cond kuat sangat...Office Automation done already..so tomorrow last paper..Computer Achitecture...be nice to me...:) Hmm..isnin selasa jawab exam dekat Blok L 03..hari ni and esok dekat Dewan Rumpun Jati..nostalgia lama datang balik..tempat orientasi..tempat mula2 dulu nak kenal member2 dekat sini...and semua kenangan lama datang tanpa diundang...it hurt me so much...kan best ada jual pemadam ingatan..boleh aku padam semua kenangan yang hanya akan buat aku terluka...tak ada ke saper2 nak cipta..?? :(
STICKY NOTE : MY HEART CRYING NON STOP...OUHH IT'S REALLY HURT...

Hari Kedua Exam : Operating System & Multimedia Content Development

Image
memang saja buat gambar terbalik..sebab aku mereng hari ni..so sesuai laa sangat..grr
Hari ni betul2 grrr..Operating System..i love u like crazy..but why don't u love me like i love u...:( ohohohoohohoh..paper multimedia content development(mcd) nasib baik boleh jawab...aku memang dah mereng giler hari ni ouhh!!! Sampaikan daun kering, aku tengok macam tikus mati...gila sudaa...(ketuk2 kepala..tamo tamo tamo...!!!) tomorrow paper office automation..!! I can do it...!!!
STICKY NOTE : MANA JIWA AKU?

Hati Yang Terluka

Image
Satu dua tiga langkahku atur... Tanpa kenal erti penat aku melangkah... Semakin jauh langkah diatur.... Ingin membawa diri sejauhnya... Ingin meninggalkan segala kenangan yang pernah tercipta.... Terasa seperti baru semalam aku mengulit cinta... Terasa baru semalam aku ketawa keriangan bersamanya... Terasa baru semalam aku menitiskan air mata di depannya... Kini segalanya bagaikan kisah fantasi yang aku ulit sendiri... Dulu senyuman yang terukir  di bibirmu membuatkan aku jatuh hati padamu... Dulu kata-katamu membuatkan aku jatuh dalam pelukanmu... Dulu engkau bagaikan penawar segala racun dalam diriku... Kini senyumanmu bagaikan sindiran bagiku... Kini kata-katamu umpama pisau yang menikam jauh dalam hatiku... Kini engkau umpama racun berbisa yang melemahkan diriku... Seringkali engkau menyakiti hati ini... Tanpa hentinya hinggakan aku tidak bermaya... Hati ini sudah berkecai sehingga tiada meninggalkan sisa untukku rawat semula.... Kejamnya dirimu memperlakukan diriku sebegini... Pernahkah terlintas d…

Hari Pertama Exam : Paper Programming..

Image
Programming..programming..programming...!!! Why don't you love me like i love u dear~ ~ Nasib baik dapat jawap..fuhh..tapi mana2 soalan yang susah tu baling dadu jela...:P hikhikhik...ok close book..programming dah lepas so jangan pikir2 dah...go on paper esok pulak...TWO PAPER LORHH!! Operating System and satu lagi paper Multimedia Content Development.....wuuu~ ~ ~..u can do it diana...!! Korang pun doakan la ye..(muka kesian) most important trust myself and do my best..!! AJA2 FIGHTING!!
STICKY NOTE : WILL NOT LET IT HAPPEN AGAIN...

20/11/2011??? Hampir Ke 21/11/2011???!!!

Image
Hari ni entah kenapa bangun macam kena kejutan elektrik je... :( terkejut makk....huu..hari ni 20/11 rite? MOMMY!! I'm scared..besok exam..!! Dah study but not overall...kejap lagi nak sambung study...entah kenapa rasa macam tak prepare apa2 even dah study? *NI MESTI SETAN DUDUK BERTENGGEK DEKAT HATI...SAJA NAK BUAT AKU RISAU..DIANA CHILL BABE!! YOU CAN  DO IT..!!* Ok la nak choww dulu..nak sambung study..best of luck to all my friend...kita mesti boleh buat punya..!! SAYANG KORANG KENGKAWAN!!
STICKY NOTE : JIWA YANG DAH MATI NI AKAN AKU BUANG SEJAUH YANG MUNGKIN...BIAR AKU TAK JUMPA LAGI DAH JIWA YANG DAH MATI NI...AKU DAH TAK NAK SEDIH2...UNTUK APA SEDIH? MAMPU KE AKU LAKUKAN..

JIwaku Mati..

Image
Malam beransur pergi meninggalkan kesuraman hati... Pagi menyusul menandakan hari baru bermula... Tanpaku sedar... Diriku seakan jasad yang tiada rohnya.... Jiwaku sudah lama mati... Sehingga aku terpaksa mengukir senyuman untuk menyembunyikan lara dalam hati ini... Tawaku seakan menyembunyikan tangisan hati yang terkapai kelemasan dalam luka lama... Untuk apa hati diperlakukan begini.. Jiwa meronta-ronta ingin kebebasan seperti dulu... Namun apakan daya untukku merubah semuanya...
STICKY NOTE : LEAVE ME ALONE...

Rintihan Sanubari Ini...

Image
Termenungku sendirian di jendela bertemankan bintang-bintang berkelipan.... Angin malam sesekali menampar wajahku... Bisikan angin malam seakan-akan berbisik syahdu di telingaku... Jiwa ini meronta-ronta dilepaskan dari belenggu derita... Titis air mata tidak pernah jemu untuk menghiasi wajah yang bermuram duka lara... Terdetik dalam hati untuk berlari sejauhnya... Sampai bilakah jiwaku akan dipenjara dalam kedukaan yang tak tertanggung olehku... Titik permulaan bagaikan baru sahaja bermula.. Di manakah titik pengakhiran kisah ini... Malam ini terasa asing buatku... Terasa diri bagaikan tidak dihargai... Aku tahu diriku tidak layak dicintai dan mencintai... Tidak bererti hatiku bisa dilukai sebigini rupa...
STICKY NOTE : HATIKU HANCUR LULUH...

Gila-Gila At Library..:P

Image
Hari ni aku bertapak dekat library dari pagi sampai library tutup..semalam pun macam tu gak...bila dah nak dekat exam ni..memang muka ni ada je dekat library..sampai kepala pun jadi biul haa...dah pening2 tu apa lagi..ber-webcam lah.. :P
SEWEL TIME..:p







STICKY NOTE : PAST IS PAST...

Pergilah Duka....

Image
Hati ini terpalit duri sakti derita yang dikau campakkan dalam hatiku... Kau perlakukan diriku seperti boneka... Adakah hati ini tiada nilai buatmu.. Sehinggakan aku diperlukan sebigini rupa.. Tidakkah ada belas kasihan buat diriku dalam hatimu... Serpihan hati ini merintih sayu... Aku hanya mampu senyum dalam kesedihanku.. Aku hanya mampu tertawa dalam tangisku... Keluhan hati ini bagaikan tiada noktahnya.... Perlahan-lahan aku membawa diri jauh pergi.... Umpama hidup dalam dunia khayalan yang aku ciptakan sendiri... Titis air mata menyembah bumi untuk insan yang tak menghargai diri ini... Terasa diri di tertawakan... Aku telah mengundurkan diri untuk melihat kebahagiaan dikau.. Walaupun jiwa aku menjerit kesakitan tika ini.... Jiwaku sudah mati untuk mengulit cinta.... Tiada lagi cinta yang akan aku coretkan untuk insan bernama lelaki... Terima kasih untuk sebuah kedukaan yang telah kau hadiahkan buatku...
STICKY NOTE : BROKEN INSIDE....

PEnAt OuhhhHHH!!!

Image
Subhanallah....sakit2 rasanya badan ni..berbisa ouhh....kepala berdenyut2..tapi still nak update blog...ishh degil betul anak Jamal ni.... :P (eh takla..aku budak baik ok..:P) minggu ni melambak assignment kena buat...kepala serabut giler...study pun susah masuk otak ni haa...tadi buat assignment dengan member2 dekat cafe kolej...SAYANG KORANG!! nak cakap apa lagi ekk? Tu je kot...teeheeeee~~~
STICKY NOTE : THANKS KAWAN2 YANG MEMAHAMI AND SELALU ADA BILA TENGAH SEDIH OR ADA MASALAH..:) REALLY APPRICIATE THAT...

Waaa!!! Hari Yang Paling Tragis..Ye Kot...

Image
Fuhh!! Penat sungguh minggu ni..takpe chill ok? Biar penat dulu..and biar hasil memuaskan hati..kan??? tadi dalam pukul 7.30 petang nak pergi toilet ambik wuduk dengan roomate..bila nak masuk bilik..pintu terkunci padahal tak lock pun pintu tuh!!! Call warden dia tak ada..dia kata kunci ambik esok..dahla ada presentation..rasa nak menangis dah tadi..control cool je..:P Lastnya warden laki datang bawak kunci..dah macam buah anggur je..banyak kunci..:P then best kena denda rm10 (buat topup and makan dah lepas ni kan? :P) Lastnya pukul 11.35 baru dapat masuk bilik..dahla on laptop tak off..tengok phone banyak mesej and miscall..sorry korang ada masalah tadi..tak boleh masuk bilik..hehehe..*PENGAJARANNYA LAIN KALI NAK KELUAR BILIK TAK KIRA PERGI MANA-MANA PUN BAWAK LAH KUNCI TU YA DIANA...HEEE*
STICKY NOTE : TAK INGINKU INGAT KISAH LAMA...

Kata-kata Yang Penuh Dusta..

Image
Manisnya kata-kata yang terucap dari bibirmu... Hinggakan aku terdampar kesepian tatkala daku sedar semua hanyalah kepalsuan darimu... Kata-katamu membuat aku terbuai dalam khayalanku.. Dan kata-katamu jugalah yang memalitkan seribu duka dalam hidupku... Untuk apa hati ini dilukai... Satu peringatan buatmu... Apa yang berlaku pada diriku hari ini akan terbalas juga... Kau turut kan merasa derita daku... Malah lebih perit pedih dari ini... Kini kau hanyalah boneka yang tak bererti lagi buat diriku... Hati ini cukup terluka... Pergilah dikau jauh dari hidup ini...
STICKY NOTE : WHAT GOES AROUND COMES AROUND....

Hari Kedua : Bengkel Jahitan Manik

Image
Kelas menjahit hari ni lebih best dari semalam sebab dah start buat design bunga2 pulak....dulu tengok baju2 yang ada manik aku buat endah tak endah je..sekarang bila nampak baju bermanik2 dekat kedai2..aku sibuk membelek2..hehehe..huhuuu..malas nak taip panjang2..nak study..tata everyone...
HASIL KERJA HARI NI..:D





STICKY NOTE : KEBAHAGIAAN AKU DAH TAK PENTING SEKARANG NI...